Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Julebrød med marsipan er en ny vri på julekake med rosiner. Bak med kaldhev over natten, og tilsett både kefir og marsipan i deigen. Det gir ekstra god smak til jul.
Engelsk fruktkake er en klassisk julekake, og kan lages i god tid. Med rosiner, cocktailbær, nøtter, mandler, rom og julekrydder som kanel, ingefær og nellik dufter den av jul.
Pepperkakekonfekt er deilige, mørke sjokoladekuler dekket med smeltet sjokolade og rullet i pepperkakesmuler. Serveres i juleselskapet eller gi dem bort i julegave.
Kakemenn er søte, hvite julekaker fra Vestlandet og lages av hvetemel, sukker og hornsalt og stikkes ut med pepperkakeformer. Dekorer med sjokolade eller rød konditorfarge.
Bløtkake med multekrem og multer er en herlig festkake til julaften, konfirmasjon eller bursdag. Med friskt multesyltetøy og kremfløte er dette en vinner på kakebordet.