Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Dessert Frokost Matpakke Middag Påsmurt Småretter Turmat Vis alle

Hvit pizza med potet og sopp

Hvit pizza med potet, hvitløk og sopp dufter himmelsk av festmåltid ved mørke og lune kvelder.
rask
enkelt

Pizza med ribbe

Pizza med ribbe er perfekt om du vil redde rester fra julens festmat. Toppes med hasselnøtter og granateple – en skikkelig julepizza!
Middels
enkelt

Bruschetta med røkelakskrem

Bruschetta med røkelakskrem er et elegant innslag på en julete afternoon tea eller på tapasbordet. De kan også spises alene som en forrett.
rask
Middels

Bruschetta med julepålegg

Bruschetta med en smak av jul! Disse passer fint til en julete afternoon tea, som en rett til tapasbordet eller om du bare ønsker deg noe digg til kveldskos.
Middels
enkelt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Enkel eggesalat

En enkel eggesalat som lages på farta og passer som pålegg til både brødskiver, bruschetta og fyll til bagetter.
rask
enkelt

Shokupan – japansk melkeloff

Shokupan er en anvendelig melkeloff fra Japan. Bakemetoden tangzhong sikrer saftig og bomullsmyk bakst.
Middels
Middels
Fint

Cornbread – maisbrød

Cornbread, eller maisbrød, er en spennende bakst som kombinerer europeiske baketradisjoner med amerikanske råvarer. Brukes gjerne som tilbehør til gryter.
rask
enkelt
Fint

Injera fra Eritrea

Injera-brød passer perfekt sammen med middagsrester. Denne oppskriften er laget med norske meltyper og surdeig.
Middels
Middels
Ekstra Grovt