Rødvinsbrød serverer du varme til ost- og vinkvelder. Rundstykkene er laget gjærbakst med fin rug og valnøtter, og kan også nytes som tilbehør til middag.
Ølbrød er et saftig og sunt grovbrød bakt med øl, honning, helkorn av hvete, fin hvete og grov rug. Langpannebrødet passer som middagstilbehør og turmat.
Hamburger- og pølsebrød baker du selv til sommerens grillmat. Imponer med gjærbakst av sammalt fin hvete som er grovere og smaker mye bedre enn kjøpebrød.
Sconesbrød er deilige scones bakt sammen i en brødform. Med speltmel, sammalt grov spelt, hasselnøtter, kefir og appelsinjuice smaker de kjempegodt severt lunkne med syltetøy, ost eller ved siden av en salat.
Tomat- og valnøttbrød passer fint til ostefat eller til en god suppe. Du baker det av speltmel, appelsinjuice, tomatpuré, hakkede soltørkede tomater og hakkede valnøtter.