Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst

Wraps av pannekake

Har du pålegg i kjøleskapet som det haster med å få spist opp? Visp sammen en grov pannekake og bruk den som wraps! Godt både som en smårett og som middag.
rask
enkelt

Grov pannekake med restemiddag

Restemiddagen får nytt liv i følge med en nystekt pannekake og en rømmebasert saus. Bruk det du har av rester i kjøleskapet eller fryseren - det meste passer sammen med en pannekake!
Middels
enkelt

Okonomiyaki – japanske pannekaker

Okonomiyaki er en japansk pannekake med mange valgmuligheter på ingrediensene. Tradisjonelt er basen kål, men denne har vi fylt med den ene hjertesalaten vi hadde liggende i kjøleskapet. Oppskriften gir en gyllen anledning til å kombinere kjøleskapsrydding med et godt måltid!
Middels
Middels

Eltefrie rundstykker av brødrester

Brød kan resirkuleres! I denne oppskriften på eltefrie rundstykker bruker du tørre brødrester som en av ingrediensene. Perfekt for å redusere matsvinn.
lang
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Cæsarsalat

Cæsarsalat er en av verdens mest populære salater. Kylling, salat, brødkrutonger og dressing ser fristende ut og smaker herlig i kombinasjon.
Middels
Middels

Havrebiffer

En god vegetarisk middag med disse smakfulle saftige havrebiffene. Server med godt tilbehør, som brokkoli og hvite bønner.
Middels
Middels

Brødpuddinger med spinat og sopp

Brødpuddinger kan lages både søte og salte, store som små. Disse herlighetene med sopp og spinat har vi laget i muffinsformer. Server alene eller med en frisk salat.
Middels
enkelt

Hvitløkspasta

Hvitløkspasta får du når du lager hvitløksbrød og serverer det oppi pastaen - i steden for ved siden av. Skikkelig godt! Oppskriften passer godt til en grønn hverdag, ettersom den både er vegetarisk og er en fin måte å bruke opp brødrester på.
rask
Middels