Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 20-40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 2 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 20-40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 2 porsjoner

Cæsarsalat

Cæsarsalat er en av verdens mest populære salater. Kylling, salat, brødkrutonger og dressing ser fristende ut og smaker herlig i kombinasjon.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Skjær bacon i terninger og kyllingfilet i strimler og stek dem i en stekepanne med litt olje. Legg det over på kjøkkenpapir for at fettet skal renne av.
  • Skjær brødskivene i terninger og vend dem sammen med olje på et bakepapirkledd stekebrett. Sett stekebrettet midt i ovnen på 180 °C og stek krutongene i ca. 10 minutter til de er gylne og sprø.
  • Visp sammen eggeplommer, sennep, sitronsaft, finhakket ansjos og hvitløk i en bolle. Visp oljen inn i en tynn stråle. Dressingen skal bli tykk som en majones. Bland inn en håndfull revet parmesan og smak til med salt og pepper.
  • Strimle salat og rødløk.
  • Bland salat, løk, dressing, krutonger og tynne skiver parmesanost. Avslutt med litt kvernet sort pepper oppå cæsarsalaten.

Kilde: MatPrat

 

PS! Cæsarsalat er en fin rett når du vil bli kvitt brødrester. Klikk her for flere tips om hvordan du kan redusere matsvinn av brød!

Finn mer om samme tema:

0 / 5
Les eller skriv kommentarer