Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Smørbrød med sitrusgravet kveite og sennepsvinaigrette er et flott festsmørbrød for de store anledningene. Legg kveiten i marinade av cognac, sukker og sitrus dagen før, og anrett på landbrød med salat, tørket cherrytomat og løyrom.
Smørbrød med stekt sildefilet, remulade og råkost lar silden få hedersplassen på gode skiver av nybakt landbrød. Sandwichen passer fint til lunsj eller lett middag til jul eller påske.
Appelsinskaker med deilig smak av nellik er ny favoritt blant julekakene. Topping av kandisert appelsinskall og mørk sjokolade setter prikken over i´en!
Scones til påske serveres nybakte med ost, syltetøy eller eventuelt med litt vispet krem eller kesam. Disse er deilige å ty til når du står opp sent en søndag, er på hytta, eller skal feire litt ekstra.
Grove muffins med brunost er perfekt turmat. De er kjempegode matmuffins med osten innbakt i deigen med havregryn, grov og fin sammalt hvete og yoghurt.