Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Oppskriften på tante Astrids smultringer er gammel, velprøvd og har gått i arv gjennom flere generasjoner.
Focaccia + pizza = sant! Focacciapizza har en saftig og tykk bunn toppet med spekeskinke, mozzarella og semitørkede tomater.
En focaccia med blomster ser vakker ut på tapasbordet. Lek deg med former og farger, og smak til med grønnsaker, urter og krydder.
Focaccine – miniutgaven av det velkjente italienske brødet focaccia – passer perfekt som snacks eller som tilbehør til grillmaten. Nydelig med en god pesto til.
Surdeigsfocaccia har en spennende og syrlig smak med deilig skorpe. Perfekt til både salater, lunsj-sandwicher og som tilbehør til tapas.
Sjokoladefondant i appelsinskall er den perfekte turdesserten til påske. Søt, saftig og smakfull - og servert på en morsom måte du imponerer alle med!
Havrekuler smaker deilig og er et litt sunnere godteri til påske. Lager du de på forhånd, kan de oppbevares i fryseren eller kjøleskapet.
Pizza med pinnekjøtt smaker deilig av julens beste rester – vi har toppet den med rødkål og deilig ost.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.