Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Sitronostekake med bringebær, cottage cheese og browniebunn er en ny og velsmakende variant av ostekaken. Den friske ostekremen og browniebunnen komplimenterer hverandre, og smaker helt nydelig sammen!
Morellkake er en fantastisk bløtkake med kakao, smørkrem, krokan og ferske moreller som passer flott til fest, bursdager eller som kake på koldtbordet.
Vaniljerull med pasjonsfruktcurd er en kake med det beste fra to verdener, tradisjonelle norske sommersmaker som jordbær og rullekake, og eksotiske smaker som pasjonsfrukt og mascarpone.
Sjokoladekake med lakris og pistasj er en franskinspirert kake festkake til bursdag og sommerfest med sukkerbrødbunn, vaniljekrem og pynt av jordbær og moreller.
Ostekake med ferskenpuré og en knasende god kakebunn av havre, hasselnøtter og kokos. Kaken er enkel å lage og smaker himmelsk, både syrlig og søtt på samme tid.
Påskeharer trinn for trinn viser deg nøyaktig hvor enkle disse rundstykkene er å få til. De smaker kjempegodt, og ser utrolig søte ut til påskefrokosten.