Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Kransekake til 17.mai og konfirmasjon er midtpunktet på kakebordet. Med mandler, melis, eggehviter og kransekakeringer lager du denne selv. Pynt med norske flagg.
Havretoddy med eplesaft og kanel er et varmt og godt alternativ til kakao, solbærtoddy eller julegløgg. Havredrikk lager du i blender med havregryn, dadler og vann.
Brød pyntet til fest er vakre gaver å gi bort til jul eller servere til julefrokosten. Denne store deigen gir deg fire vakre brød av grovbakstmel, havrekli, hvetekli, rug og mørk sirup.
Skalldyrsalat med byggris er en deilig, smakfull og mettende sommersalat med ruccula, avokado, slangeagurk, reker og chilisaus. Passer til lunsj eller lett middag.
Havremuffins med smak av eple og kanel lager du med havregryn og revet eple. De smaker kjempegodt som turmat eller som kake til dessert pyntet med glasur.
Frisk salat passer til pai og annen sommermat. Denne er med grønn salat, friske urter, vårløk og valnøtter. En lett dressing av eddik, olje, salt og pepper helles over.