Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Raskt julebrød er grovt, saftig og magisk godt med ost på. Du rører det sammen på fem minutter, med tørket frukt, yoghurt, honning, havregryn og spelt får du smak av jul.
Peanøttbrød med fenalår og rømme er en enkel smårett som passer fint til jul. Brødet er hjemmebakt av fullkornshvetemel, og serveres gjerne som en rask forrett.
Kuvertbrød med appelsin og sviske smaker deilig som tilbehør til middag. Ferskt, revet appelsinskall setter prikken over i´en, og gir ekstra frisk smak.
Tyttebærtvinner er morsomme å lage, og passer perfekt som brødsnacks for seg selv, og som tilbehør til middagen. Server dem også som en smakfull del av et tapasbord eller koldtbord.
Bagett med lammerull og guacamole er en kjempegod sandwich med smak av jul. Lam, avokadodipp, sennep, salat og svisker smaker godt til lunsj og i matpakken.