Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Pizzasnurrer eller pizzaboller med sammalt hvete, kjøttdeig og revet ost er supre å servere i bursdagsselskaper og som turmat. Passer også som fingermat.
Varm brødtallerken er en porsjonspizza med grov deig, toppet med ostekrem, salat, soltørkede tomater, sjømat og balsamicovinagrette. Passer ypperlig som forrett.
Rekepai er deilig og lettvint til lunsj eller en lett middag. Forstek paiskallet og hell over pillede reker, dill, matfløte og egg. Server med en god salat.
Peanøttbrød med fenalår og rømme er en enkel smårett som passer fint til jul. Brødet er hjemmebakt av fullkornshvetemel, og serveres gjerne som en rask forrett.
Matmuffins med fetaost, cherrytomat og spinat er saftige og gode, og passer godt til matpakka. Du kan også servere dem som en enkel hverdagsmiddag med en spekeskinke og en salat til.