Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Høst Jul Påske Sommer Vår Vinter Vis alle

Kesamdipp

Kesamdipp er en enkel og veldig god dipp med urter og sitron. Passer godt til brødpinner med spekeskinke og grillspyd med kjøttboller til middag om sommeren.
rask
enkelt

Cones med søtt fyll

Cones med søtt fyll er kremmerhus av søt gjærbakst fylt med grillet ananas, krem og bringebær og er en perfekt avslutning på grillmåltidet. 
Middels
Middels

Cones med reker

Cones med reker er deilige kremmerhus bakt av loff med sesamfrø fylt med pillede reker. Fyll gjerne med grillet fisk, roastbiff eller grillet paprika.
rask
Middels

Cones med grillet kylling

Cones med grillet kylling, grønnsaker og aïoli er kremmerhus bakt av byggmel, hvetemel og solsikkekjerner. Bruk deigen som utgangspunkt og fyll med akkurat det du liker best. 
Middels
Middels
Halvgrovt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Grillspyd med kjøttboller

Grillspyd med ferdige kjøttboller er en variant av pinnebrød som smaker veldig godt og er raskt grillet. Server gjerne med deilig kesamdipp.
Middels
Middels
Fint

Soyamarinade

Soyamarinade passer ekstra godt til and, laks, hvit fisk og sjømat. Du lager den av appelsinsaft, soyasaus, brunt sukker, hvitløk og krydder.
rask
enkelt

Urtemarinade

Urtemarinade kan brukes til pensling av brød, grønnsaker og kjøtt til grill. Du kan også bruke den som dressing ved siden av.
rask
Middels

Aïoli

Aïoli smaker himmelsk til grillmat og som dip til nybakt focaccia, grovbrød eller loff. Den lages enkelt ved å blande majones med finhakket hvitløk.
rask
Middels