Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Kesamdipp er en enkel og veldig god dipp med urter og sitron. Passer godt til brødpinner med spekeskinke og grillspyd med kjøttboller til middag om sommeren.
Cones med søtt fyll er kremmerhus av søt gjærbakst fylt med grillet ananas, krem og bringebær og er en perfekt avslutning på grillmåltidet.
Cones med reker er deilige kremmerhus bakt av loff med sesamfrø fylt med pillede reker. Fyll gjerne med grillet fisk, roastbiff eller grillet paprika.
Cones med grillet kylling, grønnsaker og aïoli er kremmerhus bakt av byggmel, hvetemel og solsikkekjerner. Bruk deigen som utgangspunkt og fyll med akkurat det du liker best.
Middels
Middels
Halvgrovt
Grillspyd med ferdige kjøttboller er en variant av pinnebrød som smaker veldig godt og er raskt grillet. Server gjerne med deilig kesamdipp.
Soyamarinade passer ekstra godt til and, laks, hvit fisk og sjømat. Du lager den av appelsinsaft, soyasaus, brunt sukker, hvitløk og krydder.
Urtemarinade kan brukes til pensling av brød, grønnsaker og kjøtt til grill. Du kan også bruke den som dressing ved siden av.
Aïoli smaker himmelsk til grillmat og som dip til nybakt focaccia, grovbrød eller loff. Den lages enkelt ved å blande majones med finhakket hvitløk.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.