Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Gresskarboller

Boller er alltid populært! Gresskarboller har gresskar i deigen og deigen formes til små gresskar før den stekes.
Middels
Middels
Fint

Pan de muertos

Pan de muertos serveres på den meksikanske halloween-dagen og er de dødes brød. De søte bollene spises på fester, festivaler og ved gravsteder.
Middels
Middels

Tangzhong kanelboller

Kanelboller! Kan du kjenne duften? Disse er ekstra saftige og holdbare, bakt med tangzhong-metoden.
Middels
Middels

Wienerbrød

Har du først fått et kjærlighetsforhold til skikkelige wienerbrød er det ingen vei tilbake. Og om de i tillegg er hjemmelaget...
Middels
vanskelig

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Brunsviger

Brunsviger er smaken av Danmark. Herlig søt gjærbakst med syndefull sukkerglasering av brunt sukker og smør. Server den fersk, og gjerne litt lun.
Middels
enkelt

Kjempeskolebrød

Et kjempeskolebrød som kan deles opp som en kake blir et muntert innslag på kakebordet. Kjent og kjært bakverk i størrelse L.
Middels
Middels
Fint

Maiblomster

Nydelige boller formet som maiblomster er perfekte til maifestene. Dekorative, smakfulle - og en favoritt for barna.
Middels
Middels

Tante Astrids boller

Mange familier har en oppskrift som er blitt gjennom generasjoner. Her er tante Astrids boller, en oppskrift som er blitt brukt i flere tiår på Tveitan gård i Skien.
Middels
Middels