Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Sprossas verneverdige kringle

Sprossas verneverdige kringle er tradisjonell søt gjærbakst som smaker kjempegodt med rosiner hakkede mandler som fyll. Melisglasur setter prikken over i ´en.
Middels
Middels

Verdens beste focaccia

Focaccia er italiensk brytebrød som er perfekt tilbehør til middagen. I denne oppskriften, som vi ubeskjedent har kalt verdens beste focaccia, lager vi den med hvitløk, oliven, rødløk, rosmarin og parmesan.
Middels
Middels
Fint

Knøekaker

Knøekaker er flate brød fra Sørlandet, hvor brøddeigen ble kalt for knøe, "noe som blir knadd sammen". De kan minne om grove pitabrød, laget med sammalt hvete. De halvgrove brødene passer fint i matpakken med brunost.
rask
Middels
Halvgrovt

Belgiske vafler

Belgiske vafler kan gjerne serveres istedenfor tidkrevende kaker. Server dem med melisdryss, friske bær, syltetøy, is, krem eller sjokoladesaus.
lang
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Byggvafler

Byggvafler med byggmel og byggryn er et alternativ til brød i matpakken, gjerne med ost og skinke. De er også kjempegode med rømme og rørt syltetøy.
Middels
enkelt

Piroger med røkelaks

Piroger med røkelaks og mozzarella er fylt gjærbakst fra Russland laget av hvetemel og havrekli. De passer perfekt som turmat, snacks eller til lunsj.
Middels
Middels
Fint

Sveler

Sveler er norske klassikere som smaker kjempegodt. Enten du liker dem best med smør og sukker, brunost eller syltetøy og rømme.
rask
Middels

Havrevafler

Havrevafler er litt grovere vafler med havregryn, kefir, kardemomme og vanilje som gir mye smak. Serveres med brunost, rømme og syltetøy.
rask
enkelt