Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Venner på besøk?

Når man skal servere noe lettvint, sosialt og smakfullt, er pull-apartbrødet midt i blinken. Sett brødet på bordet, bryt det blant venner og la skravla gå!
Klikk for tips til gode delebrød
Frokost
Matpakke
Middag
Vår
Fint
Halvgrovt
Grovt
Ekstra grovt
Vis alle oppskrifter

Bakt tilbehør til grillen

Lomper

Lomper er typisk norsk. Det er ikke så vanskelig å lage som det høres ut som. Prøv deg i våre forfedres fotspor og lag lomper selv!
rask
Middels

Saftige brioche pølsebrød

Pølsebrød bakt som brioche løfter pølsemåltidet til nye høyder. Samme deig kan brukes til burgerbrød - eller som briocher som spises med favorittpålegget.
Middels
Middels

Focaccia på grill

Focaccia på grill er flate porsjonsbrød du lager i en fei om sommeren. Med oliven, rødløk, hvitløk, rosmarin og olivenolje smaker de knallgodt til grillmaten.
rask
Middels
Bløtkake
Middels
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Gode råd til kakebordet

Tradisjonelle, norske kakebord hører med når det er fest. Her finner du oppskrifter, tips og råd om beregning av hvor mange kaker du trenger.

Bak til barnas dag

Her er oppskriftene til en god, hjemmebakt 17. mai, enten dere går for 17. maifrokost, pølsefest eller kakebord for de minste.

Gode tips

til det du trenger av brød og kaker til 17. mai
klikk her