Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Vil du være med å feire grøten?

Gjennom alle tider har nordmenn spist grøt. Det er ikke så rart - grøt er både godt, sunt og billig!
Her er oppskriftene som forener gamle og nye tradisjoner.
Frokost
Turmat
Søt gjærbakst
Høst
Fint
Halvgrovt
Grovt
Ekstra grovt
Vis alle oppskrifter

3 x brødskiver til middag

Middagsskive med makrell i tomat

Med stekt brødskive i bunnen og garnityr i friske farger blir makrell i tomat-skiva et godt måltid middag.
rask
enkelt

Middagsskive med fiskekake

Prøv en ny vri på fiskekakemiddagen med en grov skive i bunnen og stekte grønnsaker på toppen.
rask
enkelt

Middagsskive med laks og eggerøre

Fullverdig middag ved bruk av kun én stekepanne.
rask
enkelt
Middels
Middels
Grovt
Byggrynsgrøt
Middels
enkelt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Grøtdagen!

23. oktober er den norske grøtdagen. Grøt har lang tradisjon her i Norge, og selv om vi kanskje ikke spiser grøt hver dag lenger så er grøten trendy som aldri før.

Tre gode grunner til å bytte ut ris med bygg

Bygg er kortreist, miljøvennlig mat som i tillegg er bra for kroppen. Derfor er byggryn den perfekte erstatningen for ris hvis du vil leve sunnere og mer miljøvennlig.

7

gode grunner til å spise grøt
klikk her