Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Vil du være med å feire grøten?
Gjennom alle tider har nordmenn spist grøt. Det er ikke så rart - grøt er både godt, sunt og billig!
Her er oppskriftene som forener gamle og nye tradisjoner.
Frokost
Turmat
Søt gjærbakst
Høst
Fint
Halvgrovt
Grovt
Ekstra grovt
3 x brødskiver til middag
Middagsskive med makrell i tomat
Med stekt brødskive i bunnen og garnityr i friske farger blir makrell i tomat-skiva et godt måltid middag.
rask
enkelt
Middagsskive med fiskekake
Prøv en ny vri på fiskekakemiddagen med en grov skive i bunnen og stekte grønnsaker på toppen.
rask
enkelt
Middagsskive med laks og eggerøre
Fullverdig middag ved bruk av kun én stekepanne.
rask
enkelt
Mest populært akkurat nå
Grøtdagen!
23. oktober er den norske grøtdagen. Grøt har lang tradisjon her i Norge, og selv om vi kanskje ikke spiser grøt hver dag lenger så er grøten trendy som aldri før.
Tre gode grunner til å bytte ut ris med bygg
Bygg er kortreist, miljøvennlig mat som i tillegg er bra for kroppen. Derfor er byggryn den perfekte erstatningen for ris hvis du vil leve sunnere og mer miljøvennlig.