Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Korn er fremtiden

Derfor forskes det iherdig for å utvikle korn som tåler morgendagens vær og klima.
Les hvorfor og få tips til hvordan
Frokost
Matpakke
Middag
Restemat
Fint
Halvgrovt
Grovt
Ekstra grovt
Vis alle oppskrifter

3 middagstips

Byggsalat med ovnsbakt søtpotet, cashewparmesan og smørbadet sopp

Byggsalat med ovnsbakt søtpotet er et smakfullt og mettende måltid som kan spises til både lunsj og middag.
Middels
Middels

Bygg and cheese

Du har sikkert hørt om mac and cheese - men har du prøvd bygg and cheese? Server som en siderett til middagen, sammen med en grønn salat eller alene som noe godt til kvelds.
rask
enkelt

Vegansk one pot med byggryn og bønner

Vegansk one pot med byggryn og bønner er en plantebasert middag med masse deilig smak. Det beste er at alt blir ferdig samtidig!
Middels
Middels
Bakerens havrebrød
lang
vanskelig
Grovt
Middels
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Fristende forslag til lunsj på hjemmekontoret

En fristende lunsj på hjemmekontoret gjør underverker for både humør, arbeidsglede og konsentrasjonsevne.

Hvordan bake et godt, grovt brød?

Gode bakere håndterer en brøddeig uten å bli klissete på hendene, og når brødet er ferdig trenger du ikke bekymre deg for smuler og dårlig struktur. For mange kan dette se ut som magi, men er det egentlig så vanskelig?

5

gode grunner til å spise mer grovt
Klikk her