Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? Fyll til 35 eclairs
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? Fyll til 35 eclairs

Vaniljekrem til eclairs

Vaniljekrem til eclairs smaker deilig, og passer perfekt til fyll i vannbakkels og kaker. Som kakefyll er kremen silkemyk og luftig, og lages av fløte, vanilje, egg og litt maizena.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Ha 1,6 l melk, fløte, sukker og vanilje i en kjele og bring opp til kokepunktet.
  • Pisk sammen eggeplommene, 4 dl melk og maizena.
  • Når melkeblandingen koker heller du forsiktig litt av det du har i kjelen over i eggeblandingen, samtidig som du pisker kraftig.
  • Hell deretter hele eggeblandingen over i kjelen igjen samtidig som du pisker.
  • Fortsett å piske helt til kremen akkurat bobler, da er den ferdig. Hell over i en skål og legg et bakepapir på toppen for å unngå snerk. Sett til avkjøling.
    Forslag til pynt: Fyll kremen i en sprøytepose med en glatt liten tupp og sprøyt den inn i vannbakkelsene. Lag glasur av melis, vann og blå konditorfarge og pynt med sjokoladeperler og friske blomster.

    Prøv også sjokoladekrem til eclairs hvis du skal fylle vannbakkels. 

Finn mer om samme tema:

0 / 5