Fluffy suksesskrem til eclairs
Fluffy suksesskrem til eclairs er søt, deilig og luftig kakefyll, og passer perfekt i vannbakkels. Kremen lager du med vanilje, eggeplommer, gelatin og kremfløte.
Ingredienser
Vann til bløtlegging av gelatin
2 stk gelatinplater
1.2 dl kremfløte
150 g sukker
120 g eggeplomme
1 ½ ss vaniljesukker
1 stk vaniljestang
150 g romtemperert smør
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
NB! Denne kremen må lages minst ett døgn før den skal brukes.
- Legg gelatinplatene til bløt i litt vann. Splitt vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha begge deler i en kjele sammen med fløte sukker og vaniljesukker. Bring opp til kokepunktet.
- Rør sammen eggeplommene og hell litt av den varme blandingen over samtidig som du pisker. Hell deretter hele eggeblandingen over i kjelen samtidig som du pisker.
- Fortsett å piske helt til kremen akkurat bobler, da er den ferdig. Fjern vaniljestangen og sil kremen før du tilsetter gelatinen.
- La kremen avkjøles til 45 C°. Tilsett det romtempererte smøret i terninger og bland godt med en stavmikser. Avkjøl kremen i minst ett døgn.
- Pisk opp kremen til fluffy konsistens.