Serinakaker
Ingredienser
Pynt:
Slik gjør du
-
Rør smør og sukker hvitt og luftig.
-
Tilsett egg, vaniljesukker, bakepulver og hvetemel. Arbeid deigen raskt sammen.
-
Trill deigen ut til en lang pølse. Skjær den i små biter, form til kuler og sett dem på bakepapir eller direkte på en smurt stekeplate.
-
Klem kakene litt ned med gaffel, pensle med eggehvite, dryss på finhakkede mandler og perlesukker.
-
Stek serinakakene midt i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter.
-
Avkjøles på rist og oppbevar kakene i tett boks.
Serinakaker er en fin kake å bake sammen med barna, ettersom det er få ingredienser i oppskriften, enkel fremgangsmåte og rask vei til resultatet. Vi anbefaler også brune pinner, kokosmakroner eller havreflarn hvis du skal bake med barn.
>> Vi har samlet alle barnevennlige julekakeoppskrifter her: Barnas syv slag.