Havrekjeks med banan
Havregryn og en godt moden banan er det eneste du trenger til denne supre oppskriften. Så enkelt at alle kan få det til, og med en god smak av havre og banan.
Ingredienser
2 middels store bananer (ca. 170 g skrellet vekt)
3 dl lettkokte havregryn
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
-
Skrell bananene og legg dem i en bolle eller stor skål. Mos dem med en gaffel.
-
Ha i havregryn og rør godt. Tilsett eventuelt smaksetter og bland det inn i røren.
-
Legg klatter med en spiseskje på et bakepapirkledd stekebrett.
-
Stek havrekjeksene på 180°C i ca. 15-20 minutter. Tiden avhenger av størrelsen og tykkelsen på kjeksene.
-
Avkjøles på rist.
>> Prøv også vår grunnoppskrift på havrekjeks eller våre velsmakende frokostkjeks som gir en sprø start på dagen. Vi har også en samleside med alle våre oppskrifter på kjeks.