Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 45-60 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 40 vafler
Hvor lang tid tar det? 45-60 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 40 vafler

Havrevafler

Havrevafler er litt grovere vafler med havregryn, kefir, kardemomme og vanilje som gir mye smak. Serveres med brunost, rømme og syltetøy.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Bland alle ingrediensene i en stor bakebolle, og rør til det ikke er klumper.
  • La røren svelle i minst 15 minutter. Hvis røren er for tykk når du skal steke, kan det tilsettes litt melk eller vann. Havre kan suge til seg en del væske.
  • Stek vaflene i et godt oppvarmet vaffeljern og avkjøl på rist.
Tips: Røren kan med fordel stå i kjøleskapet over natten, og den har samme holdbarhet i kjøleskap som melk.

>> Her finner du alle våre oppskrifter på vaffelrøre.

Finn mer om samme tema:

0 / 5