Pull-apart rundstykke
Pull-apart rundstykke med deilig smeltet ost, hvitløk og pepperonipølse smaker som en minipizza du lager raskt i ovn, på grillen eller i glørne fra et bål på tur.
Ingredienser
1 grovt rundstykke
3 ss hvitost
5 skiver pepperonipølse
1 ss smør
¼ båt hvitløk
Litt timian
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Skjær rundstykket i firkanter nesten helt gjennom.
- Ha ost og pepperoni i skjæreflatene.
- Smelt smør i en kjele og tilsett hvitløk og timian. Hell blandingen forsiktig over rundstykket.
- Ha litt ekstra ost på toppen og pakk rundstykket inn i aluminiumsfolie.
- Stek rundstykket midt i ovnen på 200 C° i 10 minutter. Ta av folien og etterstek i 5 minutter til.
Prøv også pitapizza eller pestosnurrer som turmat.
PS! Denne oppskriften er fin for å bli kvitt brødrester. Klikk her for flere tips om hvordan du kan redusere matsvinn av brød!