Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Grov kneipp

Grov kneipp er et godt grovbrød med skoldet rug som fremhever smaken. Kefir, sirup, havrekli, linfrø og hvetemel gjør brødet sunt og tilpasset hverdagen.
lang
Middels
Grovt

Langpannebrød

Langpannebrød med hvetemel, sammalt hvete og yoghurt er et stort brød som er enkelt å lage til mange.
rask
Middels
Halvgrovt

Sebrabrød

Sebrabrød lager du med tre ulike deiger av rug, hvete, bygg, linfrø, solsikkefrø, sesamfrø, helkorn og sirup. Tryll frem dette flotte, store brødet til julefrokost eller som en julegave.
lang
Middels
Fint

Byggblomst

Byggblomst er lekre små rundstykker av byggmel, hvetemel, valmuefrø og sesamfrø bakt sammen så de ligner en blomst. Ypperlig å gi bort i gave eller servere til lunsj.
rask
Middels
Halvgrovt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Natronbrød

Irsk natronbrød er raskt å lage fordi det bakes uten gjær, men med natron som hevemiddel. Sammen med fin sammalt hvete, salt og kefir blir det et sunt hverdagsbrød som passer i matpakken.
rask
enkelt
Ekstra Grovt

Smørloff

Smørloff er den klassiske loffen bakt av fint hvetemel og melk, som smaker like godt med smør og nyrørt syltetøy til frokost, som til rekene på bryggekanten.
Middels
Middels
Fint

Frokostbriketter

Frokostbriketter er rundstykker av havregryn grov sammalt rug, byggmel og hvetemel som du baker raskt i langpannen. Nytes ferske i matpakken eller ved siden av en salat.
Middels
Middels
Halvgrovt

Hvit surdeigskrans

Hvit surdeigskrans er dekorativ og kjempegod loff bakt helt uten gjær. Surdeigen du lager på forhånd hever brødet naturlig.
lang
vanskelig
Fint