Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Piroger med spinat og fetaost er fylt gjærbakst fra Russland. Du lager dem av fullkornshvetemel, og de passer de perfekt som turmat, til lunsj eller til kvelds.
Piroger med kjøtt, løk og sopp er fylt gjærbakst fra Russland. De er enkle å lage av fullkornshvetemel, og passer til lunsj, som turmat eller til kvelds.
Piroger med kål, gulrot og egg er fylt gjærbakst fra Russland. De er laget av fullkornshvetemel og serveres nystekte til lunsj, til kvelds eller som turmat.
Grov kneipp er et godt grovbrød med skoldet rug som fremhever smaken. Kefir, sirup, havrekli, linfrø og hvetemel gjør brødet sunt og tilpasset hverdagen.
Grov ostekringle er fylt med skinke, hvitost og purre toppet med sesamfrø. Et lite måltid i seg selv, og veldig fin som enkel gjestemat. Server den gjerne lunken, sammen med en frisk salat.