Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Grov småbakst Grovt brød Grovt knekkebrød Vis alle

Påskeharer som turmat

Gode påskeharer er perfekt turmat i strålende påskesol.
rask
Middels
Grovt

Piroger med spinat og fetaost

Piroger med spinat og fetaost er fylt gjærbakst fra Russland. Du lager dem av fullkornshvetemel, og de passer de perfekt som turmat, til lunsj eller til kvelds.
Middels
Middels
Grovt

Piroger med kjøtt, løk og sopp

Piroger med kjøtt, løk og sopp er fylt gjærbakst fra Russland. De er enkle å lage av fullkornshvetemel, og passer til lunsj, som turmat eller til kvelds.
Middels
Middels
Grovt

Piroger med kål, gulrot og egg

Piroger med kål, gulrot og egg er fylt gjærbakst fra Russland. De er laget av fullkornshvetemel og serveres nystekte til lunsj, til kvelds eller som turmat.
Middels
Middels
Grovt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Grov kneipp

Grov kneipp er et godt grovbrød med skoldet rug som fremhever smaken. Kefir, sirup, havrekli, linfrø og hvetemel gjør brødet sunt og tilpasset hverdagen.
lang
Middels
Grovt

Knekkebrød med julesmak

Knekkebrød med julesmak lager du av fin og grov sammalt hvete, gjær, kanel og tranebær. Passer flott som en sunn julegave.
Middels
Middels

Grov pizzabunn

Grov pizzabunn med sammalt hvete gjør helgepizzaen litt sunnere! Lag porsjonspizza eller en stor pizza og legg på pizzafyll og ost etter ønske.
rask
Middels
Grovt

Grov ostekringle

Grov ostekringle er fylt med skinke, hvitost og purre toppet med sesamfrø. Et lite måltid i seg selv, og veldig fin som enkel gjestemat. Server den gjerne lunken, sammen med en frisk salat.
rask
Middels
Grovt