Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Bygg Emmer Havre Hvete Rug Spelt Vis alle

Kjøleskapsgrøt med eple og tranebær

Kjøleskapsgrøt med eple og tranebær er sunn frokost med havregryn, tranebær og melk i kjøleskapet over natten som serveres med eple, kanel og mandler neste morgen.
lang
enkelt

Kjøleskapsgrøt med honning og aprikoser

Kjøleskapsgrøt med honning og aprikoser er sunn frokost med havregryn, aprikoser, melk yoghurt og honning i kjøleskap over natten. Klar til frokost neste dag.
lang
enkelt

Granola med epler og kanel

Granola med epler og kanel er smakfull og god frokostblanding med havregryn, mandler og frø som bakes i ovn og oppbevares i tett glass. Bytt til glutenfrie havregryn om du har cøliaki. 
Middels
enkelt

Sitron- og pasjonsmoussekake

En litt sunnere moussekake med syrlig krem, knasende bunn og en søt speilglasur på toppen.
Middels
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Veganske skolebrød

En god oppskrift på skolebrød, også kalt skoleboller for deg som er vegetarianer eller ikke tåler melk.
Middels
Middels

Frokostkjeks med gulrot

Herlige små frokostkjeks med gulrot og banan. Vi kaller dem frokostkjeks - men disse er så gode at de like gjerne kan knaskes på hele dagen! I tillegg er de veganske.
rask
enkelt

Frokostkjeks med sitron og blåbær

Sitron og blåbær gir en nydelig smak på disse frokostkjeksene. Så gode at de både kan spises som frokost, som en liten snacks eller serveres til kaffen som noe søtt.
rask
Middels

Frokostkjeks med bringebær

Frokostkjeks er supre små havrecookies som kan spises til frokost eller som snacks. Disse er med bringebær, som gir en god friskhet, og quinoa som gir litt ekstra protein.
Middels
Middels