Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Hverdag Kos Rask Restemat Sunn Tradisjon Vis alle

Wraps av pannekake

Har du pålegg i kjøleskapet som det haster med å få spist opp? Visp sammen en grov pannekake og bruk den som wraps! Godt både som en smårett og som middag.
rask
enkelt

Grov pannekake med restemiddag

Restemiddagen får nytt liv i følge med en nystekt pannekake og en rømmebasert saus. Bruk det du har av rester i kjøleskapet eller fryseren - det meste passer sammen med en pannekake!
Middels
enkelt

Havrebiffer

En god vegetarisk middag med disse smakfulle saftige havrebiffene. Server med godt tilbehør, som brokkoli og hvite bønner.
Middels
Middels

Brødpuddinger med spinat og sopp

Brødpuddinger kan lages både søte og salte, store som små. Disse herlighetene med sopp og spinat har vi laget i muffinsformer. Server alene eller med en frisk salat.
Middels
enkelt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Hvitløkspasta

Hvitløkspasta får du når du lager hvitløksbrød og serverer det oppi pastaen - i steden for ved siden av. Skikkelig godt! Oppskriften passer godt til en grønn hverdag, ettersom den både er vegetarisk og er en fin måte å bruke opp brødrester på.
rask
Middels

Sloppy Joe

Sloppy Joe er herlig kjøttsaus i ristet brød. Å være sloppy betyr å være litt sjuskete. Og ja, det kan være noe utfordrende å spise, men her er det bare å nyte!
Middels
Middels

Brødpizza med blåmuggost og grønnkål

Et par skiver brød på tvers og en liten leterunde i kjøleskapet, og vips: Brødpizza med blåmuggost! Vi har laget denne varianten med blåmuggost og grønnkål, men du kan lage av nesten hva som helst.
rask
enkelt

Frokostkjeks med tranebær og mandler

Lekre små frokostkjeks med tranebær og mandler som smaker ekstra godt sammen med et stort glass melk.
Middels
Middels