Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Krumkaker er en julekake stekt i jern formet som kremmerhus eller dessertskåler. Spis dem enten som de er, eller fylt med pisket krem og bær til dessert eller kaffekosen.
Sarah Bernhardt i langpanne er et godt, praktisk og glutenfritt alternativ på kakebordet. Med mandelbunn og sjokoladekrem er den særlig populær til jul.
Bruk julens peppernøtter til å skape en fest av en bubble cake! Myk kakebunn med julekrydder og hvit sjokolademousse mellom lagene gir en fin kontrast til de sprø peppernøttene.
Surdeigsbrød med juledekor er dekorative brød som egner seg godt til julefeiringen. Eller hva med å gi bort et i gave? Med en skarp kniv lager du julete mønstre før baksten heves og stekes.