Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Bygg Emmer Havre Hvete Rug Spelt Vis alle

Surdeigsbrikser

Surdeigsbrikser tar litt tid å lage, men ikke la deg skremme av den grunn! Resultatet blir fantastiske surdeigsbriks. Ekstra gode til helgefrokosten eller ostekvelden. 
lang
Middels
Grovt

Hjerterundstykker

Hjerterundstykker er lette å få til, og skaper god stemning. Med fullkornshvetemel er de halvgrove, og deigen kjevles, og hjerter stikkes ut med form.
Middels
Middels
Halvgrovt

Brød i langpanne

Brød i langpanne er en praktisk måte å bake fire brød på én gang. Frys dem ned, så har du alltid ferskt brød tilgjengelig.
Middels
Middels
Grovt

Frokostbrød med ost og karve

Frokostbrød med ost og karve er rundstykker bakt i langpannen som passer godt til frokost. De smaker deilig med ost eller kjøttpålegg.
rask
enkelt
Fint

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Fint rugbrød

Fint rugbrød gir fyldig smak og holder seg saftig lenge. I middelalderen var rug det mest brukte kornslaget i landet vårt.
lang
Middels
Fint

Brekks økologiske brød

Brekks økologiske brød er saftig og utrolig godt. Det er signert tidligere landbruksminister Lars Peder Brekk og ble utviklet under lanseringen av Handlingsplan for økologisk mat.
Middels
Middels
Halvgrovt

Bagetter

Bagetter, eller baguette, er fransk loff med perfekt sprø skorpe og mykt brød inni. De smaker kjempegodt med smør, eller fylt med salat eller ulike påleggsvarianter.
Middels
Middels
Fint

Brødkrystaller

Disse gjør seg matpakken, helt uten pålegg! De smaker ekstra godt lune, så ta gjerne en prøvesmak rett fra ovnen.
rask
Middels
Grovt