Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Dessert Frokost Matpakke Middag Påsmurt Småretter Turmat Vis alle

Spagetti med kjøttdeig og byggryn

Spagetti med kjøttdeig og byggryn er kanskje enda bedre enn den tradisjonelle pastaretten. Perfekt om du ønsker å redusere kjøttforbruket!
rask
enkelt

Hamburger med havregryn

Hamburger med havregryn gir en digg og saftig vri på den klassiske burgeren. Havregrynene gir ekstra fiber og setter en deilig nøttesmak i burgeren.
Middels
Middels

Panzanella med bacon

Panzanella er en herlig italiensk tomatsalat med sprø gylne brødbiter. Dette er en smakfull salat som kan nytes som en egen rett, eller som nydelig tilbehør til både kjøtt og fisk. En perfekt rett hvis du vil bli kvitt brødrester.
Middels
Middels

Cheesy nanbrød

Cheesy nanbrød er eksotisk og jordnært på samme tid! Denne spennende retten med hjemmelaget nanbrød, cheddar, friske urter og majones er laget for oss av kjøkkensjef Reneé Fagerhøi på restaurant Bula i Trondheim.
Middels
Middels
Fint

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Smørrebrød med panert fisk og reker

Herlige danske smørrebrød signert kjendiskokken Ole Martin Alfsen. Panert fisk og reker er klassikere på høye smørbrød, og supert som middagsrett.
Middels
enkelt

Brødkroketter med byggmajones

Assisterende kjøkkensjef Niklas Björck på Slottet har laget en fantastisk brødrett med byggmajones. Brødkrokettene kan være en middag i seg selv, eller serveres i en salat.
lang
Middels

Tabbouleh med byggryn

Tabbouleh er en salat helt uten salatblader. Her har vi byttet ut den tradisjonelle bulguren med norske, kortreiste byggryn.
Middels
enkelt

Kylling i brioche

Kylling i en herlig myk brioche! Kjøkkensjef Lisbeth hos Søstrene Karlsen i Trondheim har tatt brød til middag til et skikkelig digg nivå.
Middels
Middels