Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Hverdag Kos Rask Restemat Sunn Tradisjon Vis alle

Tradisjonell epleterte

Tradisjonell epleterte er en sikker vinner. Servert med is, kesam eller en god klatt med krem på siden smaker den ekstra godt.
rask
Middels

Rabarbra crumble

Rabarbra crumble er en frisk smuldrepai med knasende sprøtt lokk av havrekjeks, brunt sukker og marsipan som smaker godt til dessert med krem eller vaniljeis til.
rask
Middels

Gulrotkake

Gulrotkake er en langpannekake som smaker kjempegodt som bursdagkake eller til kaffen. Bland revne gulrøtter i deigen med kanel og topp med kremostglasur.
rask
Middels

Krydderkake med eple

Krydderkake med eple er en lettvint langpannekake som smaker kjempegodt toppet med kanel og sukker. Kefir gjør eplekaken ekstra saftig og holdbar.
rask
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Mini Victoria sponge cake

Mini Victoria sponge cake er en saftig minikake av smør, sukker og egg som du baker i muffinsbrett. Server delt i to med pisket krem, eller kremost og jordbær.
rask
Middels

Grove grissini

Grove grissini er gylne og sprø brødpinner fra Italia bakt med grov sammalt hvete, hvetmel og litt olivenolje. Spis dem før maten, som snacks eller som tilbehør til middag.
rask
Middels

Rugbrødchips

Rugbrødchips er tynne, herlige chips skåret av grovt rugbrød og stekt i panne. Server gjerne med olivenmos, tapenade. Passer som snacks og til forrett med dip.
rask
enkelt

Havrekjeks med lammerull

Havrekjeks med lammerull og kapersrømme passer ypperlig til jul og julelunsj. Hakk kapers, bland med rømme og strø salt og pepper over kjeksen.
rask
enkelt