Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Rabarbra crumble er en frisk smuldrepai med knasende sprøtt lokk av havrekjeks, brunt sukker og marsipan som smaker godt til dessert med krem eller vaniljeis til.
Gulrotkake er en langpannekake som smaker kjempegodt som bursdagkake eller til kaffen. Bland revne gulrøtter i deigen med kanel og topp med kremostglasur.
Mini Victoria sponge cake er en saftig minikake av smør, sukker og egg som du baker i muffinsbrett. Server delt i to med pisket krem, eller kremost og jordbær.
Grove grissini er gylne og sprø brødpinner fra Italia bakt med grov sammalt hvete, hvetmel og litt olivenolje. Spis dem før maten, som snacks eller som tilbehør til middag.
Rugbrødchips er tynne, herlige chips skåret av grovt rugbrød og stekt i panne. Server gjerne med olivenmos, tapenade. Passer som snacks og til forrett med dip.