Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Grov småbakst Grovt brød Grovt knekkebrød Vis alle

Grove pizzasnurrer i form

Grove pizzasnurrer er en perfekt middag for hele familien. De er enkle å lage, smaker godt og metter lenge. Du kan variere fyllet etter hva du har i kjøleskapet, eller la barna velge sitt favorittfyll. Server pizzasnurrene med en frisk salat og nyt.
rask
enkelt
Grovt

Hjemmebakt polarbrød

Polarbrød er en favoritt blant mange barn. Her er oppskriften på et godt og grovt polarbrød som du kan bake enkelt selv.
rask
enkelt
Grovt

Brødtallerkner a la Lofthus

Visste du at vikingene laget pizza? Da som brødtallerken, men prinsippet er det samme: En bunn av brød og fyll oppå. Denne oppskriften er utviklet av bakerne hos Lofthus Samvirkelag.
Middels
Middels
Halvgrovt

Tangzhong rundstykker

Grove rundstykker bakt på tangzhong metoden som gir ekstra luftig og saftig bakst. Smaker herlig med smør og nyrørt jordbærsyltetøy.
Middels
Middels
Grovt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Brødhjerter

Herlige små hjertebrød som passer perfekt i matpakken helt uten pålegg. Bak en stor porsjon og frys ned, så kan du ta opp etterhvert som du ønsker.
rask
Middels
Grovt

Grove horn med ost og skinke

Grove horn med ost og skinke har fyllet inni seg, og passer derfor godt i matpakken og som turmat. Du lager dem av sammalt hvete, og drysser sesamfrø på toppen.
rask
Middels
Grovt

Tacomuffins

Taco er favorittretten til mange. Prøv tacokrydret kjøttdeig i matmuffins, tacomuffins blir garantert en ny favoritt!
Middels
enkelt
Grovt

Boy stuffings

Boy stuffings er smakfull porsjonsbakst fylt med kylling, tomat, mais og hvitløk. Passer perfekt som matpakke eller etter-skolen-måltid. Bakt av Rena skole til skolekonkurransen 2016.
Middels
Middels
Grovt