Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Rødbetsuppe, også kalt borsjtsj, er nok den mest kjente retten fra våre naboland i øst. Servert med rømme og et par skiver grovt rugbrød passer rødbetsuppe både som forrett og hovedrett.
Croque Monsieur har fått navnet sitt som et slags herresmørbrød, med croque som betyr å bite, og selvsagt monsieur - herr. Men dette kan spises av alle, uansett kjønn. Lag gjerne med brødrester - nydelig!
Kokken Heidi Bjerkan står bak fortånnagraut - en mektig god grøt som består av både vassgraut og rømmegrøt toppet med godt smør, sirup, revet fenalår og puffet bygg.
Grøten for deg som trenger energi, gjerne før eller etter trening. Proteingrøt lages på havre og cottage chese med en smak av honning, banan og peanøttsmør.