Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Havreboller med vaniljekrem er grovere boller med havregryn som passer ypperlig som turmat. Fyll vaniljekremen i midten før steking.
En halvgrov bolle med masse energi og smak av havre, gulrot og eple. Sportsboller ble utviklet til Ski-VM i Oslo 2011.
Sjokoladeboller med trippel sjokolade topper Tik Tok – disse er definitivt en hit for alle sjokolade-elskere!
Lussekatter er deilige hveteboller i ulike fasonger som vi baker til Luciadagen 13. desember. Gulfargen kommer fra krydderet safran.
Lussekatter bakt på tangzhong metoden som gir ekstra luftig og saftig bakst. Slipp fantasien løs og bak dine egne til Luciadagen 13. desember.
Veganske lussekatter er deilige, lysende gule hveteboller uten melk og egg, som spises på Luciadagen 13. desember.
Miniskolebrød er et deilig og luftig bakverk som gir en søt munnfull når du har lyst på noe ekstra.
Grove boller med masse smak! Her har vi erstattet noe av det siktede hvetemelet med sammalt hvete og havregryn. Det gir grove boller med mer smak.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.