Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Smørkake er lettvint og deilig kake av søt gjærbakst du baker i rund kakeform. Den kan minne om skillingsboller eller kanelboller. Prikk hull med fingeren i deigen og fyll smør, kanel og sukker nedi før steking.
Franske boller med sjokoladefyll, eller briocher, er gjærbakst med mye egg. Putt litt mørk eller hvit sjokolade i midten og du får deilig, søt bolle som alle liker.
Eplestang er en flettet eplekake laget av søt gjærbakst med syrlig eplesyltetøy og kardemomme. Toppet med melisglasur slår den an på kakebordet og passer fint til kaffen.
Prinsessekake med pistasjkrem er en variant av den tradisjonelle kaken med vaniljekrem. Vi har brukt pistasjnøtter i den søte gjærbaksten og melisglasur på toppen. Server gjerne til kaffen eller som dessert.