Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Cones med søtt fyll

Cones med søtt fyll er kremmerhus av søt gjærbakst fylt med grillet ananas, krem og bringebær og er en perfekt avslutning på grillmåltidet. 
Middels
Middels

Epleboller med havrefyll

Herlige epleboller med havrefyll fyller hjemmet med lukten av deilig bakst. Halvgrove og med mindre sukker og smør passer de fint til hverdagskos.
Middels
enkelt

Smørkake

Smørkake er lettvint og deilig kake av søt gjærbakst du baker i rund kakeform. Den kan minne om skillingsboller eller kanelboller. Prikk hull med fingeren i deigen og fyll smør, kanel og sukker nedi før steking.
Middels
Middels

Franske boller

Franske boller med sjokoladefyll, eller briocher, er gjærbakst med mye egg. Putt litt mørk eller hvit sjokolade i midten og du får deilig, søt bolle som alle liker.
Middels
vanskelig

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Eplestang

Eplestang er en flettet eplekake laget av søt gjærbakst med syrlig eplesyltetøy og kardemomme. Toppet med melisglasur slår den an på kakebordet og passer fint til kaffen.
Middels
Middels

Kanelsnurrer

Kanelsnurrer til kaffen er alltid en god idé. Denne oppskriften gir myke og saftige kanelsnurrer med masse smak.
Middels
Middels

Prinsessekake med pistasjkrem

Prinsessekake med pistasjkrem er en variant av den tradisjonelle kaken med vaniljekrem. Vi har brukt pistasjnøtter i den søte gjærbaksten og melisglasur på toppen. Server gjerne til kaffen eller som dessert.
Middels
Middels

Panettone

Panettone er tradisjonsbakst til jul i Italia. Julekaken er av søt gjærbakst med tørket frukt og egg som serveres lunken eller kald i tynne skiver.
Middels
Middels