Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Hamburger- og pølsebrød

Hamburger- og pølsebrød baker du selv til sommerens grillmat. Imponer med gjærbakst av sammalt fin hvete som er grovere og smaker mye bedre enn kjøpebrød.
Middels
Middels
Halvgrovt

Pinnebrød

Pinnebrød er hvetedeig du surrer rundt en pinne og steker på grill eller på bål som turmat. Her er en gourmetvariant med chorizopølse og basilikum.
rask
Middels
Fint

Lomper

Lomper er typisk norsk. Det er ikke så vanskelig å lage som det høres ut som. Prøv deg i våre forfedres fotspor og lag lomper selv!
rask
Middels

Runde knekkebrød

Svenske runde knekkebrød er både sunne, grove, og enkle å lage av hvetemel og sammalt hvete. De passer fint til frokost og holder deg mett frem til lunsj.
rask
Middels
Grovt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Hveterundstykker med hatt

Hveterundstykker med hatt lages av fin loffdeig strødd med litt rugmel på toppen. Spis dem ferske og delikate som tilbehør til middag eller deilig lunsj.
Middels
Middels
Fint

Myslirundstykker

Myslirundstykker er saftige og smakfulle med havregryn, grov hvete, gresskarkjerner og tørket frukt. Smaker godt med ost i matpakken eller som turmat.
Middels
Middels
Halvgrovt

Valnøttrundstykker med spelt

Valnøttrundstykker med spelt, rug og bygg har en spennende smak av nøtter. Server dem gjerne i matpakken, til lunsj eller som tilbehør til middagen.
Middels
Middels
Fint

Hasselnøttrundstykker

Hasselnøttrundstykker er laget av fint hvetemel, ristede og hakkede hasselnøtter, og smaker som saftig loff med nøttesmak. De smaker godt med ost til, eller til en varm suppe.
Middels
Middels
Fint