Jordbær- og marsipankake er en klassisk festkake til bursdag, 17.mai, konfirmasjon og bryllup. Sukkerbrødbunn med pisket krem og rørte bær, dekket med marsipanlokk, jordbær og pistasjenøtter.
Flaggkake med saftig kakebunn av mandler og fyll av jordbærpuré og ostekrem er pyntet med friske bær. Kaken symboliserer det norske flagget og er en fin 17.mai-kake.
Kake i rødt, hvitt og blått, eller flaggkake, er laget av sukkerbrød med blåbær og bringebær. Kaken er fylt og dekket med ostekrem og pyntet med friske bær og sjokolade til 17. mai.
Rug- og speltbrød er et godt, grovt surdeigsbasert brød som bakes helt uten gjær. Maaris Kuuda står bak denne oppskriften som var en av finalistene i OBKs brødoppskriftskonkurranse 2014.
Pull-apart rundstykke med deilig smeltet ost, hvitløk og pepperonipølse smaker som en minipizza du lager raskt i ovn, på grillen eller i glørne fra et bål på tur.