Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
En halvgrov bolle med masse energi og smak av havre, gulrot og eple. Sportsboller ble utviklet til Ski-VM i Oslo 2011.
Oppskriften på tante Astrids smultringer er gammel, velprøvd og har gått i arv gjennom flere generasjoner.
Disse små bollene er spesielt godt egnet for små barnehender som ønsker å lage noe ekstra godt.
Semlor er søta brors variant av fastelavnsboller. Svenskene fyller semlor med deilig makronfyll og krem, og drysser så melis over bollene.
Hjerteboller med krem og bringebær er perfekt bakst til den du vil gjøre ekstra stas på. Søte, gode og litt romantiske.
Grove fastelavnsboller med havre er et litt sunnere alternativ til de klassiske fastelavnsbollene. Disse er ekstra gode med kremost og friske bær, og passer godt til søndagsfrokosten.
Fastelavnsboller med krem og syltetøy er toppen av søt gjærbakst for mange og det perfekte bakverk på fastelavnssøndag.
Fylte fastelavnsboller med vaniljekrem eller makronfyll er søt gjærbakst som alle liker. Med fyll i bollene er de klare til å nytes rett fra ovnen.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.