Slik kan du få spist opp rester fra julematen
Julen er en tid for overflod av god mat, drikke og kaker – noe som ofte byr på rester fra julematen. Vi har derfor satt sammen 5 raske, enkle og gode julesandwicher basert på julens restemat.
Tom for rester, men likevel fysen? Ingen fare, for lignende pålegg finnes i butikken.
>> Les også: Nyttårsmenyen som redder julematen
5 sandwicher på rester fra julematen
Bak en deilig julefocaccia eller kjøp tilsvarende i butikk og ha på rester av ribbe eller ribberull og salatblader. Dette er en skikkelig smakfull julelunsj!
Lag en mektig og god sandwich av rester fra skinkestek med rugbrød, sennep, surkål, appelsin og rødbeter. Denne passer fint en romjulsdag du må ha middag på 1-2-3.
>> Les også: Våre 5 tips til å ta vare på brødet
Scones med okserull, ruccola og srirachamajones er en spicy og spennende blings. Prøv gjerne vår raske oppskrift på havrescones.
Lag julestemning i matpakken med en bagett med lammerull, guacamole, salat og svisker.
Har du hevet deg på pulled-meat-trenden eller lyst til å prøve? Lag pulled pork sandwich av ribberester fra julemiddagen! Sammen med rødkål, sylteagurk, sennep og knasende sprø eplebiter gjerne servert på rødbetrundstykker eller grovbrød blir det en skikkelig god lunsj.