Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 50 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 brødpudding
Hvor lang tid tar det? 50 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 brødpudding

Brødpudding

Brødpudding er en god gammel slager av en dessert som aldri bør glemmes - så utrolig god og så lett å lage.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Bland egg, melk, sukker og vanilje i en bolle.
  • Skjær brødet i skiver og legg dem i røren. La brødskivene ligge til de har trukket til seg all væsken.
  • Kutt plommer i terninger og vend forsiktig inni brødblandingen.
  • Smør en ildfast form med smør og hell brødblandingen oppi.
  • Stek brødpuddingen midt i ovnen på 130 °C i 40 minutter. Den er ferdig når den er blitt stiv.
  • Serveres varm med et lett melisdryss og sesongens bær. For en ekstra mektig og flott dessert kan det piskes litt krem med konjakk å ha ved siden av brødpudding.

>>Prøv også klassikeren tilslørte bondepiker. 

 

Oppskriften er utviklet i samarbeid med MatPrat.

Finn mer om samme tema:

3.5 / 5
4 stemmer