Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Slik kan du få spist opp rester fra julematen!

Til jul lages det mange gode kjøttbaserte middager - bruk rester fra julematen som skinkestek, ribbe eller pinnekjøtt til å lage digge sandwicher! Raskt, enkelt og godt.
Skriv ut

Julen er en tid for overflod av alt både god mat, drikke og gaver. Det kan medføre at vi får mer matrester som blir kastet, men det kan du unngå. Rester fra julematen kan raskt og enkelt blir til gode og mettende sandwicher. Du finner også lignende pålegg i butikken.

 

 

5 sandwicher på rester fra julematen:

Julefocaccia med ribberull

Julefocaccia med ribberull

Bak en deilig julefocaccia eller kjøp tilsvarende i butikk og ha på rester av ribbe eller ribberull og salatblader. En skikkelig smakfull julelunsj!

 

Julesandwich

Sandwich med rugbrød, skinkestek, surkål og sennep.

Lag en mektig god sandwich av rester fra skinkestek med rugbrød, sennep, surkål, appelsin og rødbeter. Passer fint en romjulsdag du må ha middag på 1-2-3.

 

Havrescones med okserull

Scones med okserull, ruccola og srirachamajones

Scones med okserull, ruccola og srirachamajones er en spicy og spennende blings. Prøv gjerne vår raske oppskrift på havrescones

 

Oppskrift på Bagett med lammerull og guacamole

Bagett med lammerull og guacamole

Lag julestemning i matpakken med en bagett med lammerull, guacamole, salat og svisker. 

 

oppskrift på Sandwich med pulled pork

Rundstykke med ribbe, rødkål, sennep og eple

Har du hevet deg på pulled-meat-trenden eller lyst til å prøve? Lag pulled pork sandwich av ribberester fra julemiddagen! Sammen med rødkål, sylteagurk, sennep og knasende sprø eplebiter gjerne servert på rødbetrundstykker eller grovbrød blir det en skikkelig god lunsj.

Les eller skriv kommentarer