Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? Fyll til 35 eclaires
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? Fyll til 35 eclaires

Sjokoladekrem til eclairs

Sjokoladekrem til eclairs passer perfekt som fyll i vannbakkels eller andre kaker. Som kakefyll er kremen silkemyk og luftig, og lages av mørk sjokolade, fløte og egg og litt maizena.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Ha 1,6 l melk, fløte, sukker og vanilje i en kjele og bring opp til kokepunktet. Pisk sammen eggeplommene, 4 dl melk og maizena.
  • Når melkeblandingen koker heller du forsiktig litt av det du har i kjelen over i eggeblandingen, samtidig som du pisker kraftig. Hell deretter hele eggeblandingen over i kjelen samtidig som du pisker.
  • Fortsett å piske helt til kremen akkurat bobler, da er den ferdig.
  • Del sjokoladen i biter og rør den inn i den varme vaniljekremen. Fyll kremen i en sprøytepose med en glatt liten tupp og sprøyt den inn i vannbakkelsene.
Forslag til pynt: Lag melisglasur ved å blande melis, eggehvite og kakao. Sprøyt på på toppen av eclairene og dekorer etter ønske.

Prøv også vaniljekrem til eclairs og vannbakkels. 

Finn mer om samme tema:

0 / 5