Spøkelser til halloween
Spøkelser til halloween er fylte vannbakkels med vaniljekrem, kledd med "marsipanlaken" og utkledd som spøkelser. Hva passer vel bedre til halloweenfeiringen?
Ingredienser
vannbakkelsrøre:
2 dl vann
100 g smør
125 g hvetemel
3 store egg
fyll:
2 dl kremfløte
2 dl ferdig vaniljekrem
dekor:
1 marsipanpølse (400 g)
¼ plate kokesjokolade
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Del smør i biter og kok opp i en kjele med vann. Ha i siktet hvetemel og rør til alt samler seg til en jevn klump. Ta kjelen av platen og avkjøl litt.
- Visp inn ett og ett egg om gangen, rør godt mellom hvert egg. Røren skal være så tykk at den holder formen. Sett vannbakkelsene med teskje på en stekeplate med bakepapir.
- Stek kakene midt i ovnen ved 200 ºC i 20-25 minutter. Ikke åpne ovnsdøra de første 10-15 minuttene, da faller kakene lett sammen. Avkjøl på rist.
- Pisk kremfløten stiv og bland inn vaniljekrem.
- Del marsipanpølse i skiver og kjevle ut til små, runde marsipanlaken.
- Smelt sjokolade til dekorering.
- Montering: Skjær forsiktig vannbakkelsene i to. Fyll dem med krem. Legg på et marsipanlaken. Tegn øyne og munn med smeltet sjokolade.
>> Trenger du tips til middagsserveringen på halloween? Sjekk ut våre mumiepølser og mumiefiskekaker!