Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Denne bakte grøten er en variant av hverdagsklassikeren, men smaker nesten som gulrotkake. Denne er perfekt for de litt roligere morgenene du vil kose deg litt ekstra - eller som en varm og lun middag.
Duften av løk, smør og ristet brød. Hva gir det? Lykke og løksuppe! Den franske klassikeren er nydelig på smak, og gir en ekstra piff til noen skiver tørt brød. Voila!
Røkelaks på grovt brød blir et helt festmåltid. Her har vi kombinert den gode røkte smaken med litt syre fra sitron og et kokt egg. SÅ enkelt - og SÅ godt!
Dynegrøt? Oh yes! Dette gode gamle trikset er noe alle bør kunne. Kok opp grøten, pakk den inn i dyne eller pledd eller sett den i ovnen og la tiden gjøre jobben.