Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Bygg Emmer Havre Hvete Rug Spelt Vis alle

Arme riddere på grillen

Arme riddere på grillen er perfekt kos om sommeren. Kombinert med kremost, blåbær og honning blir det en superrask og kjempegod grilldessert. 
rask
enkelt

Scones med appelsin, rosiner og nøtter

Scones med appelsin, rosiner, kefir og pecannøtter lager du på under en time. Passer fint til helgefrokosten eller som deilig turmat.
rask
enkelt

Påskeharer som turmat

Gode påskeharer er perfekt turmat i strålende påskesol.
rask
Middels
Grovt

Varm sjokolade

Varm sjokolade er deilig å ha med på tur. Prøv denne varianten basert på havremelk.
rask
enkelt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Piroger med spinat og fetaost

Piroger med spinat og fetaost er fylt gjærbakst fra Russland. Du lager dem av fullkornshvetemel, og de passer de perfekt som turmat, til lunsj eller til kvelds.
Middels
Middels
Grovt

Piroger med kjøtt, løk og sopp

Piroger med kjøtt, løk og sopp er fylt gjærbakst fra Russland. De er enkle å lage av fullkornshvetemel, og passer til lunsj, som turmat eller til kvelds.
Middels
Middels
Grovt

Piroger med kål, gulrot og egg

Piroger med kål, gulrot og egg er fylt gjærbakst fra Russland. De er laget av fullkornshvetemel og serveres nystekte til lunsj, til kvelds eller som turmat.
Middels
Middels
Grovt

Blinis med røkelaks, rømme og dill

Blinis med røkelaks, rømme og dill er lekre, små russiske pannekaker med byggmel som ligner på lapper. Server dem gjerne som forrett eller smårett til kvelds.
Middels
Middels