Opplysningskontoret for brød og korn
Søk på hele brød og korn
SØK
MENY
Nyheter
Korn og mel
Kosthold
Bærekraft
Oppskrifter på Matprat.no
Nyheter
Korn og mel
Kosthold
Bærekraft
Oppskrifter på Matprat.no
Matkornpartnerskapet
Presserom
Om oss
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Søk
Vis alle
Ekstra grovt
Fint
Grovt
Halvgrovt
Kategori
Kornslag
Måltid
Sesong
Type bakst
Hverdag
Kos
Rask
Restemat
Sunn
Tradisjon
Vis alle
Hvete
Smörgåstårta i små porsjonsstykker
Svensk smörgåstårta lages vanligvis som en stor smørbrødkake. Her er istedet lekre porsjonsstykker av det tradisjonsrike svenske smørbrødet.
Middels
vanskelig
Fin småbakst
Fine scones
Fine scones smaker deilig nybakt til frokost. De er også en viktig del av en britisk oppdekning til afternoon tea.
rask
enkelt
Fint
Brød
Focacciapizza med spekeskinke og mozzarella
Focaccia + pizza = sant! Focacciapizza har en saftig og tykk bunn toppet med spekeskinke, mozzarella og semitørkede tomater.
Middels
Middels
Fint
Brød
Focaccia med blomster
En focaccia med blomster ser vakker ut på tapasbordet. Lek deg med former og farger, og smak til med grønnsaker, urter og krydder.
Middels
Middels
Fint
Grovhets-kalkulator
Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten
Småbakst
Focaccine
Focaccine – miniutgaven av det velkjente italienske brødet focaccia – passer perfekt som snacks eller som tilbehør til grillmaten. Nydelig med en god pesto til.
lang
Middels
Fint
Fint brød
Surdeigsfocaccia
Surdeigsfocaccia har en spennende og syrlig smak med deilig skorpe. Perfekt til både salater, lunsj-sandwicher og som tilbehør til tapas.
lang
vanskelig
Fint
Påske
Sjokoladefondant i appelsinskall
Sjokoladefondant i appelsinskall er den perfekte turdesserten til påske. Søt, saftig og smakfull - og servert på en morsom måte du imponerer alle med!
rask
enkelt
Påske
Havrekuler
Havrekuler smaker deilig og er et litt sunnere godteri til påske. Lager du de på forhånd, kan de oppbevares i fryseren eller kjøleskapet.
rask
enkelt
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.