Små sitronterter i porsjonsstørrelser er deilige små munnfuller som også kalles key lime pie på engelsk. Sitronkremen, eller lemon curd, er syrlig og søt og lages av sitron, egg, maizena, sukker og smør.
Grand Prix-kake med lakrisglasur, ferske bær, marengs og marsipanlokk er selvskreven til Melodi Grand Prix-fest. Server kaken til kaffen eller et glass musserende vin.
Brødpinner med pepper, eller grissini, passer godt som snacks eller som tilbehør til middag. Bakes med olivenolje og er et fint alternativ til potetgull.
Kanelsnurrkake er en stor kakevariant av skillingsboller eller kanelboller bakt i kakeform. Søt gjærbakst fylt med kanel, sukker og smør er en sikker vinner som turmat og til kaffen.
Rosin- og valnøttscones er som små rundstykker bakt med sammalt hvete, appelsin og sitron. Server med varm drikke og nyrørte bær til helgefrokosten eller til kvelds.
Fullkornspinner med dipp er et godt og smakfullt alternativ til alle typer salt snacks. Brødpinnene er 100 % grove og laget av fullkornshvetemel. Kesamdippen er prikken over i-en.