Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Bygg Emmer Havre Hvete Rug Spelt Vis alle

Havrebriks

Havrebriks er saftige og gode rundstykker i matpakken med grovt rug, hvete, maltekstrakt og havregryn. Lang hevetid får frem de gode smakene.
Middels
Middels
Grovt

Bergenske løsebrød

Bergenske løsebrød er fine rundstykker av rug og hvete, som smaker herlig med smør og ost. Løsebrødfasongen får du ved å lage et hakk slik at bollen nesten deles i to.
rask
Middels
Fint

Lomper

Lomper er typisk norsk. Det er ikke så vanskelig å lage som det høres ut som. Prøv deg i våre forfedres fotspor og lag lomper selv!
rask
Middels

Valnøttrundstykker med spelt

Valnøttrundstykker med spelt, rug og bygg har en spennende smak av nøtter. Server dem gjerne i matpakken, til lunsj eller som tilbehør til middagen.
Middels
Middels
Fint

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Rundstykker med yoghurt

Rundstykker med yoghurt er laget med bygg, hvete, rug og yoghurt. Frys dem ned og server varme og ferske til søndagsfrokosten eller til lunsj.
Middels
Middels
Grovt

Matpakkebrød

Matpakkebrød er et sunt, ekstra grovt og saftig brød med hvete, rug, havregryn, havrekli og kulturmelk. Grovbrødet holder deg mett lenge, og passer fint til lunsj i hverdagen.
Middels
enkelt
Ekstra Grovt

Grove myslirundstykker

Grove myslirundstykker smaker godt til frokost og lunsj. Med solsikkekjerner, hvetekli, havregryn, hvete, rug, rosiner, nøtter og linfrø er de sunn turmat.
rask
Middels
Ekstra Grovt

Grovbrød med sirup

Grovbrød med sirup er bakt med hvetemel ispedd rug. Ta deg «ei skjeva» sier de på Stavangerkanten og mener gjerne en skive av dette brødet med behagelig søt smak av sirup. De kaller det grovbrød, men etter brødskalaen er det halvgrovt.
Middels
Middels
Halvgrovt