Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Solsikkerundstykker

Solsikkerundstykker er velsmakende gjærbakst av grov sammalt rug, hvetemel og solsikkekjerner du serverer med pålegg eller som kuvertbrød til middag.
Middels
Middels
Fint

Durumrundstykker

Durumrundstykker av hvetemel, durumhvete og fin sammalt rug er smakfulle og dekorative rundstykker som både barn og voksne vil glede seg over til lunsj.
Middels
Middels
Fint

Loffrundstykker

Loffrundstykker er luftige og enkle å lage av fint hvetemel, vann, salt og gjær. De smaker aller best nybakte med pålegg, eller som tilbehør til middag.
Middels
Middels
Fint

Havrekjeks med lammerull

Havrekjeks med lammerull og kapersrømme passer ypperlig til jul og julelunsj. Hakk kapers, bland med rømme og strø salt og pepper over kjeksen.
rask
enkelt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Panettone

Panettone er tradisjonsbakst til jul i Italia. Julekaken er av søt gjærbakst med tørket frukt og egg som serveres lunken eller kald i tynne skiver.
Middels
Middels

Pandoro

Pandoro eller gullbrød, er deilig, søt gjærbakst fra Italia, hvor de også kaller det kongelige brød. Det bakes ofte til jul, og spises både varmt og kaldt.
Middels
Middels

Rustikke rundstykker

Rustikke rundstykker er herlig gjærbakst av rug og hvetemel som passer like godt som tilbehør til middagen som i matpakken til lunsj.
Middels
Middels
Fint

Grov ostekringle

Grov ostekringle er fylt med skinke, hvitost og purre toppet med sesamfrø. Et lite måltid i seg selv, og veldig fin som enkel gjestemat. Server den gjerne lunken, sammen med en frisk salat.
rask
Middels
Grovt