Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Sprossas verneverdige kringle

Sprossas verneverdige kringle er tradisjonell søt gjærbakst som smaker kjempegodt med rosiner hakkede mandler som fyll. Melisglasur setter prikken over i ´en.
Middels
Middels

Kanelsnurrkake

Kanelsnurrkake er en stor kakevariant av skillingsboller eller kanelboller bakt i kakeform. Søt gjærbakst fylt med kanel, sukker og smør er en sikker vinner som turmat og til kaffen.
Middels
Middels

Bergenske skillingsboller

Ekte bergenske skillingsboller har kanel i svingene og sukker på toppen. Dette er de beste som er!
Middels
Middels

Korsboller

Korsboller, også kjent som hot cross buns, skulle tidligere bare spises på langfredag for å markere slutten av fasten, men spises nå gjennom hele påsken.
Middels
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Bolledeig som gir luftige hveteboller

Her er den klassiske oppskriften på ferske hveteboller med kardemomme. Smaker himmelsk når du har lyst på noe godt.
Middels
Middels

Fine påskeharer

Fine påskeharer er enkelt laget av søte hveteboller og passer ekstra godt til påskefrokosten. Gurkemeie eller safran gir den fine gulfargen.
rask
Middels

Pinnebrød med sjokolade og nøtter

Pinnebrød med sjokolade og nøtter er enkelt og morsomt å lage på bålet eller grillen. Denne søte versjonen passer fint som dessert.
rask
enkelt

Cones med iskrem og bær

Cones med iskrem og bær er kremmerhus av søt gjærbakst som smaker deilig nybakte og er barnas favoritt i bursdag.
Middels
Middels