Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Et velsmakende påskebrød med mandler. Det smaker herlig med rømme og syltetøy sammen med en kaffekopp i solveggen og passer like fint til en salat eller suppe.
Et påskebrød med sjokolade og appelsin som bakes litt som croissanter. Det får en delikat sprøhet på utsiden og en myk krumme, med gode påskesmaker. Et skikkelig luksusbrød til påskefeiringen.
Sprø glutenfrie vafler med plantebasert alternativ til melk er knallgodt for deg som har noen allergier å ta hensyn til. Ønsker du grovere vafler kan du bytte ut noe av maisenaen i røren med glutenfrie havregryn.
Vafler er ikke bare en favoritt når det skal serveres noe ekstra godt. Det er også en perfekt måte å få brukt opp noen rester på. Noen skiver brød smuldret opp tilsatt i vafferøra bidrar både til mindre matsvinn og gode vafler.
Brød kan resirkuleres! I denne oppskriften på eltefrie rundstykker bruker du tørre brødrester som en av ingrediensene. Perfekt for å redusere matsvinn.